Giresun İl Koordinatörlüğü

İşletmelerin Sürdürülebilirliği Eğitimi - Basın Bildirimi



 Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu
 
Basın Bildirimi
 
 
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından desteklenen projeler kapsamındaki faydalanıcılarımız ve potansiyel faydalanıcılara yönelik “işletmelerin sürdürülebilirliği” eğitimleri için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ile Kurumumuz arasında işbirliği protokolü imzalanmıştır. 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan hibe desteği alarak kurulmuş olan işletmelerin 5 yıl süresince faaliyetlerini sürdürmeleri, hem Kurum ile yapılan sözleşme gereği, hem de desteklerin ilgili sektörde planlanan hedeflere ulaşılmasında ekonomiye katkı sağlamaları için gereklidir. Bu nedenle, desteklenen işletmelerin sürdürülebilirliği 5 yıl süresince takip edilmektedir.

Bu kapsamda, hibe desteği almış veya alacak olan işletmelerin sürdürülebilirliğine katkı sağlanması amacıyla, IPARD Programı kapsamında desteklenen, Arıcılık tedbiri kapsamında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Giresun İl Koordinatörlüğü tarafından 02/12/2015 tarihinde eğitim gerçekleştirilecek ve katılım belgesi verilecektir.

Kamuoyuna saygıyla arz olunur.

 
    Cimer