Giresun İl Koordinatörlüğü

Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi





IPARD II Programı Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı kapsamında Danışman Firma ve Danışman Firma Temsilcileri' ne yönelik bilgilendirme toplantısı İl Koordinatörlüğü Kerasus Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun, Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı kapsamında ciddi değişiklikler olduğunu belirterek, proje hazırlık aşamasında danışmanların çok daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Özellikle Zanaatkarlık ve Katma Değerli Ürünler sektörüne dikkat çeken Yerinde Kontrol Birim Amiri Mehmet Samet Acaroğlu ise bu başlıkların çok sayıda alt meslek grubuna hitap ettiğini ve et-süt işleme, meyve-sebze işleme, yerel yiyecekler gibi ürünlerin il için önem arz ettiğini belirterek, sektör üzerinde itinayla durulması gerektiğini önerdi.

Başvuru koşulları, hibe oranları, sıralama kriterleri, teklifler, katma değerli ürünler ve ulusal minimum standartlarla ilgili modifikasyonları içeren sunum ise Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri Bülent Mermertaş tarafından gerçekleştirildi.



 
    Cimer