Giresun İl Koordinatörlüğü

Çamoluk,Alucra,Şebinkarahisar İlçelerinde Tanıtım Faaliyetlerimiz...


              Koordinatörlüğümüz, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası daveti üzerine 17-18 Ekim 2019 tarihlerinde Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk’ ta KOSGEB, İşkur, Ticaret İl Müdürlüğü ve DOKA’ nın katılımı ile beraber bir tanıtım ziyaretine davet edildi. Her bir ilçe de önce Belediye Başkanları devamında Kaymakamlık ziyaretleri gerçekleştirildi. Bu ziyaretler kapsamında Alucra ve Çamoluk’ ta TKDK IPARD programı zanaatkârlık yatırımlarına konu olabilecek, tüm işyeri sahipleri ve esnaflarımız tek tek ziyaret edildi, faydalanıcılara çağrı dönemlerinde proje hazırlığı için bilgilendirme yapıldı.
             Şebinkarahisar’ da kurumlar için oluşturulan stantta ziyaretçilere IPARD programı ile ilgili genel bilgiler verildi. Bu suretle 3 ilçede 65 yatırımcı adayına önümüzdeki çağrılar için bilgilendirme yapılmış oldu.
            Tanıtımlarda yöresel gıda ürünleri, katma değer ürünler, unlu mamuller, yeme içme tesisleri, metal-ahşap-taş işleme, tekstil, pestil, kolit yapımı ve kasaplıkla iştigal eden işletmeler ziyaret edildi.
            İlçelerin Esnaf Odaları Başkanları ile önümüzdeki çağrı dönemi için proje hazırlıklarında yatırım niyeti olan esnaflarımıza makul fiyatlarda proje yaptırılması konusu istişare edildi.

    Cimer