Giresun İl Koordinatörlüğü

TKDK Uzmanları Giresun Günlerinde IPARD'ı Anlattı


Giresun İl Koordinatörlüğü/ 06.05.2013 Giresun Federasyonu tarafından İstanbul Feshane Kültür Merkezi’nde bu yıl 7. Düzenlenen ‘Giresun Günleri’ etkinliklerinde stant kuran TKDK uzmanları, Giresunlu yatırımcılar ve vatandaşlarla buluştu.
Türkiye’nin kültür ve sanat başkenti olan İstanbul’da düzenlenen etkinliklere, sanat, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yaşayan Giresunlular yoğun ilgi gösterdiler. Giresun folklorunun, mutfağının ve kültürünün sergilendiği stantların renkli görüntüler oluşturduğu etkinliklerde, sunumlar ve konserler de unutulmadı. Başta Giresun Valiliği olmak üzere bütün ilçelerin ayrı ayrı stantlar kurarak katıldığı organizasyonla Giresun’un tarihi ve doğal güzelliklerine de dikkat çekildi.
Yerinde Kontrol Birim Amiri M. Samet Acaroğlu ve uzmanlardan oluşan ekibiyle organizasyona katılan İl Koordinatörü Özer ÇOBAN,2 Mayıs’ta başlayarak 4 gün boyunca devam eden etkinliklerde bulunmanın kendileri açısından önemini vurgulayarak ‘Giresun’un değerlerini  ve kültürünü gerek hemşerilerimizle gerekse diğer katılımcılarla paylaşmak açısından değerli bulduğumuz bu faaliyetleri, tanıtım çalışmalarımız için de bir fırsat olarak gördük. Giresun’un önde gelen simalarını bir arada görmek açısından eşsiz bir olanak sağladı.  Oldukça fazla sayıda Giresunlunun yaşadığı İstanbul’a, ayrıca özel olarak bu etkinliklere katılmak için diğer illerden ve yurt dışından gelen kişilerle tanışma şansı bulduk. Ekibimle birlikte Giresun’da yatırım yapmayı planlayan girişimcilere, kurumumuz ve IPARD programı hakkında bilgiler sunduk.’dedi. Giresun Günleri etkinliklerinde tanıtım faaliyetleri gerçekleştiren ekip ayrıca Bağcılar Belediye Başkanı Lokman ÇAĞRICI’nın daveti üzerine makamında bir ziyaret gerçekleştirerek çalışmalarıyla ilgili görüş alış verişinde bulundu.


    Cimer