Giresun İl Koordinatörlüğü

3. İstihdam ve Kariyer Günleri'nde IPARD Tanıtımı



    
     Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Giresun İl Koordinatörlüğü; Giresun Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü, KAYBİMER, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3. İstihdam ve Kariyer Günleri’ ne katılım sağladı.

     Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Kadakal, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Kürşat Yapar, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Kültiğin Çavuşoğlu, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sedat Mağden,  KOSGEB Giresun İl Müdürü Mustafa Kurt, DOKA Giresun İl Koordinatörü Özge Adıgüzel, Tarım ve Kırsal Destekleme Kurumu Uzmanı Mete Kara  ile Üniversitenin akademik- idari personelleri ve öğrenciler katıldılar.

     Kurum Uzmanlarından Mete Kara gerçekleştirdiği sunumda TKDK’ nın kuruluş amacı, IPARD Programı ve hibe destekleri hakkında bilgiler verdi. Program, Prof Dr. Aygün Attar tarafından katılımcılara plaket takdiminden sonra sona erdi.




    Cimer