Giresun İl Koordinatörlüğü

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Giresun İl Koordinatörlüğü İle Giresun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Arasında İşbirliği Toplantısı Gerçekleştirildi






Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Giresun İl Koordinatörlüğü Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri ve uzmanlardan oluşan bir grup, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Haydar Ünlü’ yü ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda sektör sorunları, proje hazırlama kapasitesi, kurumun etkili ve doğru bir şekilde tanıtımı, Acil Eylem Planı’nın hazırlanması gibi konular ele alındı.

Toplantı sonunda, Giresun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Giresun İl Koordinatörlüğü işbirliği ile sektörel bazlı tanıtım ve bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilmesi ve sektör temsilcilerinin bilgilendirilmesi maksadıyla geniş çaplı bir eğitim çalışması düzenlenmesi kararlaştırıldı. Bu kapsamda ilk olarak Arıcılar Birliği, Bal Üreticileri Birliği ve Kivi Üreticileri Birliği’ne 30 Eylül 2013 saat 13:30’da Giresun İl Koordinatörlüğü Kerasus Toplantı Salonu’nda tanıtım ve bilgilendirme toplantısının gerçekleştirilmesi kararı alındı.
    Cimer