Giresun İl Koordinatörlüğü

TKDK-ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ İLGİLER YATIRIMA DÖNÜŞECEK


Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencileri Girişimcilik dersi kapsamında, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Giresun İl Koordinatörlüğü’ne ziyarette bulundu.İl Koordinatörlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen görüşmede TKDK Giresun İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun Kurum faaliyetleri ile ilgili öğrencilere bilgiler aktardı.



Giresun Üniversitesi ile yapılan Protokol gereğince, işbirliği kapsamında öğrencilere Kurum çalışmaları ve yatırım konuları ile ilgili bilgiler vermek ve gelişmelerden haberdar etmek için bu tarz toplantıların süreklilik göstereceğini belirten İl Koordinatörü Kurşun; “Devletimizin sağladığı imkanları Kurum çalışmalarımız doğrultusunda sizlere aktarmak istedik. Anlattığımız yatırım konularında desteklerimiz devam edecek. Bu yatırım konuları haricinde de ilgi duyduğunuz konularda bize ulaşın, bilgi verin. Kurumumuzdan talep edeceğimiz değişiklik önerileri ile desteklenmeyen yatırım alanları da destek kapsamına alınabiliyor. Kurumumuzla olan irtibatınızı kesmeyin ve sürekli araştırma içerisinde olun. İlimizde proje hazırlama kapasitesini artırmak amacıyla eğitimlerimiz de olacak. Hem proje kültürünü oluşturmak ve geliştirmek hem de kendi gelişiminize katkı sağlamak için sizlerin de bu tarz eğitimlere katılmanızı arzu ederiz” dedi.



Gelecekle ilgili kaygıları olan öğrencilere iş bulma noktasında ümitsiz olmamaları gerektiğini dile getiren Kurşun, girişimcilik ruhunu kaybetmemelerini ve ilgilerini yatırıma dönüştürecek çalışmaları hiçbir zaman eksik etmemeleri gerektiğini de özellikle vurguladı.
 
    Cimer